субота, 3. мај 2014.

Selidbe stanova i firmi u Beogradu

Selidbe stanova čine oko 80% selidbe svake agencije za selidbe u Beogradu. Posle svake selidbe ostane haos, koji treb raspremiti, pa tu ima posla i za agencije za čišćenje. Svako ko se bavi ozbiljno poslom selidbe, očistiće vaš prostor na kraju i uraditi odvoz nepotrebnih stvari.
Sve nepotrebne stvari i nakon čišćenja će se odvesti na deponiju. Takođe prilikom renoviranja stana u Beogradu pojavi se kao nus proizvod šut, pa treba organizovati čišćenje nakon građevinskih radova i odvoz šuta. Kompletno čišćenje i odvoz šuta i čišćenje stanova nakon selidbe stanova i odvoz nepotrebnih stvari na deponiju i sve to u okviru usluge selidbe u Beogradu.

Selidbe firmi

Takođe osim selidbe stanova organizijume i preseljenje odnosno selidbe firmi ili selidbe vašeg poslovnog prostora. Ako se selite u nove službene prostorije mi vas možemo brzo preseliti na novu lokaciju kakao vaš posao ne bi imao zastoj ili bilo kakav problem u vezi selidbe firmi.
Možemo selidbe organizovati posle radnog vremena, ili u vreme neradnih dana. Takođe ako renovirate poslovni prostor organizovaćemo i odvoz šuta za vas.

1 коментар: